.Senaste nytt.......

2004-10-31>
" Vilken avslutning!!!!
"Alla var där" är ett gammalt känt talesätt och det var bra nära sanningen i går när anrika AC TIF hade avslutnings-galej med fler-kamp (kommer inte ihåg hur många grenar det blev till slut) och festligheter hela lördagen.

Ruben, Henke, Alma, Ålen, Galli, Jocke, Arken, Ekarn, Björk, Bagarn, Skorstensson, brödera Martinsson, brödera Larsson, Sadic, Udo och många fler, ja som sagt, "ALLA" var där..

Startskottet gick redan kl. 16.00 på Emmas med mat och dryck. Kl.18.15 packade vi oss iväg till Lyrfågelskolans gympasal för tävlingar och ni som var där vet vad som hände.
Mygel, fusk, psykningar och allehanda regeltolkningar.. Precis som det ska vara när man tävlar i all vänskaplighet.

Stort tack till festarrangörerna och allra mest till Janzon som låg hemma och gottade sig med gräddade våfflor i TV-soffan medan vi andra aktiverade oss. Hoppas du kryar på dig så småningom och får hjälp med att tvätta bort grädden från kulmagen =)

Vilka som vann kommer vi säkert aldrig att reda ut till fullo då redan femtielva protester lämnats in till SvFF.

Till er som kom vill jag dock säga: TACK! Tack för den trevliga kvällen, tack för dessa år med en massa glada minnen och trasiga kroppsdelar. Om minnet någon gång sviker är det bara att kolla krämporna i kroppen lite för att få en påminnelse om tiden i
Stolta Sexiga Starka Snygga Sympatisk AC TIF!

//Classe

2004-10-08>
" Vinst i ACT:s sista halvlek.
Grus, regn, rusk, Åsaka.. Det var ingen hejd på tråkigheter i sista matchen för vår fantastiskt trevliga sejour i TIF.
Knorren var vattensjuk som vanligt, samtliga platser lottades som vanligt och matchhjälte blev en oväntad person... som vanligt.

Niklas Arkemar dundrade en höger-yttersida i kryss-stolpen och in i mål helt fantastiskt vackert men blev han hjälte för det? Nix.

Janzon gjorde ett underbart och påpassligt mål i öppen bur, visserligen vårt mål men ändå vackert men blev han hjälte? Nix.

Ruben sträckte baksidan på låret och gav oss alla en extra minut att andas men blev han hjälte? Nix.

Hjälte blev i stället första halvleks målvakt och andra halvleks tremåls-skytt (ja, det är EN person vi pratar om) Mats "Melle" Melin.
Snygga räddningar i första och en kobras giftighet i avsluten i andra halvlek gav honom hjälte-epitetet utan konkurrens.

Arken var närmast men eftersom Almén snurrade upp halva Åsaka och gav nämnde Ark en smörpass av Bregott-kvalitet kunde man knappt haft annat än mål som krav på det läget :-)

Vi vann som sagt andra halvlek med 4-3 och det är det vi alla kommer att komma ihåg i framtiden.
Hur slutade matchen? Kolla under "Serien" om du nödvändigtvis måste veta. //Classe

2004-10-05>
" Sista matchen för stolta AC TIF
Onsdag 6 oktober kl 18.00 på Torsbohallens grusplan. Se sista matchen med de pensionerade gasellerna.

2004-10-03>
" Blöt tillställning i Vargön.
Alla som känner till det minsta lilla om fantastiska Vargön vet att rubriken i 99 fall av 15 betyder att rusdrycker inmundigats som vanligt där.
Denna gång är det dock en helt annan sak som åsyftas.
Vi spelade ju det som skulle varit säsongsavslutning där men inte blev det pga uppskjutna matchen mot Åsaka. Regnet stod som spön i backen hela natten och ända fram tills vi spelat en stund men vad hände sedan?
Solen tittade fram och förgyllde dagen och matchen. Tyvärr påverkades Vargöspelarna bättre av detta och det måste väl ha varit för att planen blev torr å fin.. Sääääkert.
Det var det närmaset gyttjebrottning jag varit (förutom på TV då)
Matchen slutade 4-3 till Vargön efter mål av Karlberg (sorry Bagarn), Classe och slutligen Stridh. Tomas Bragh passade till de två första. Peter Almén gjorde en kanonmatch och Jocke Weyhing i Vargön såg smalare ut än på länge..
Roligt var det dock, nästan så man kommer att sakna matcherna mot dem nästa år.
Så här såg laget ut

STOOOOR

Allmän information:
Lutgiltig statistik: