TIF-terrängen avgjordes för 78:e gången i kyligt väder.

Lyckat träningsläger

Mellan den 31/3 och 3/4 hade TIF förlagt sitt träningsläger i Båstad som bestod av fina och hårda pass i strålande solsken vid Hallandsåsens tuffa och branta backar och långa fina stränder.

2005-03-13

Vinterserien avgjord på Hunneberg

Den sista tävlingen är avgjord för denna säsong, det var Peter Gross som vann drygt tre minuter före brorsan Henry. Vinterserien är avgjord och här finns resultat ifrån Hunneberg och den totala slutställningen.

Fler bilder

2005-02-21

4 TIF-löpare i topp i Vedum

.....och denna gång var det Henry Gross som stod överst på pallen före brorsan Peter. Det har i stort sett varit varannan seger för grabbarna Gross under denna vinterserie 04-05. Peter har tre segrar och Henry två. Jan Svensson kom på en tredjeplats och Sune Andersson på en fjärde.

Bilder

2005-01-31

Vinterserien Lidköping

Det blev en duell mellan Peter och Henry där Peter var den starkaste för dagen och satte nytt banrekord (igen) med tiden 37,20. Det var 11 sekunder bättre än gamla banrekordet. Henry blev tvåa på 37,37 och på fjärdeplats kom Jan .S in med tiden 39,58. Det kom 33 herrar och två damer till start denna söndag i Lidköping.

2005-01-08

Vinterserien Trollhättan

Det blev som "vanligt" dubbelt Gross när vinterserien i Trollhättan avgjordes på trettondagen den 6/1. Det blev sex tiffare i toppen och ca 45 deltagare sammanlagt.

2004-12-12

Vinterserien Ryda 12/12

Peter Gross satte nytt banrekord i andra deltävlingen i Ryda på den 11,6 km långa banan, banrekordet slogs med en sekund med tiden 39.16. Tio Tiffare kom till start, där Jan Svensson tog andraplatsen med tiden 41.53. Efter dagens tävling leder Tif lagtävlingen med 4 poäng före Ryda.

Segraren Peter Gross

2004-12-04

Resultat Vinterserien Uddevalla

2004-11-30

Henry uttagen till EM i terränglöpning

Henry Gross kommer att representera Sveriges färger i Tyskland den12/12. Detta efter en ny uttagning i Göteborg idag (tisdag)

2004-11-03

Henry i Landslaget igen

Henry är uttagen att representera Sverige i Nordiska mästerskapet i terränglöpning för Män, Juniorer 19 i Ejby utanför Odense, Danmark den 14: e november.

2004-11-02

Billingehusloppet

Hela svenska Löpareliten var samlad för uttagningar till NM i Terräng på Billingen plus många Tiffare.

Bäst lyckades Henry med en 4:e placering, Peter 8:a på 8 km, det skilde bara 21 sekunder till segraren Lars Johansson Brittatorp.

Av övriga Tiffare lyckades Pernilla bäst med en 4:e plats i F16 5km och Ulf Johansson i M40 med en 5:e plats på 10,5 km.

Snabbaste Tiffare på 10,5 km var dock Jonas Karlsson i seniorklassen med tiden 38,53 vilket gav en 17:e plats.

2004-10-10

USK-Loppet

En solig och fin höstdag lördagen den 10/9 avgjordes USK-loppet i Uddevalla. Det blev en hel del andraplatser för Trollhättans IF's löpargäng. Damernas 5 km vanns av Johanna Strömberg och Pernilla Nordberg blev tvåa. I 10 km herrar vann Ahmed Muhammed fyra sekunder före Peter Gross. I M 35 blev Krister Karlsson tvåa och Peter Strömberg femma.